Unis Group

For those who want to know what kind of work I do, here our corporate video. You can see me straight to work on a heavy frequency inverter. For more information click here

 1. Bas PE4BAS

  Je trekt er wel een bedenkelijk gezicht bij 😀
  Lijkt me een heel mooie baan. Zit zelf ook in de reparatie, maar dan van heel andere spullen. Onze werkplaats ziet er dan ook niet zo schoon en netjes uit als bij jullie. Echter een ultrasoonbad hebben wij ook 😛 Leuk filmpje. Zal dit in m’n achterhoofd houden mocht ik ooit een kapotte frequentieregelaar tegenkomen bij 1 van onze klanten. 73, Bas

 2. Ja,ik moest heel serieus kijken 🙂

  Wat voor werk doe jij?

 3. Beetje late reactie 🙂 Ik werk bij een reparatie afdeling van een bouwmarkt, maar dan wel heel breed. Uniek in Nederland denk ik. Ik repareer alles van grasmaaier, hogedruk reinigers, hetelucht verwarming, compressoren tot boormachines en alles er tussen in. Maar ook graandroog installaties (dus met freq.regelaars), soms bouw ik zelfs regelkasten hiervoor.
  Je kunt het zo gek niet bedenken of we repareren of laten het repareren door de juiste reparateur. Ik heb zelfs al eens 27MC apparatuur geleverd en gerepareerd voor de zaak om het maar in de buurt van onze hobby te houden!
  Leuk werk en redelijk veel vrijheid. 73, Bas

Geef een reactie